Bestanden opladen via e-mail

In Admisol kan u .pdf-bestanden of facturen via e-mail naar uw dossier doorsturen. Deze functie zorgt er automatisch voor dat de facturen rechtstreeks in het correcte dagboek gedropt worden.

 

Elk Admisol dossier heeft namelijk een eigen uniek e-mailadres op basis van het btw-nummer.

 

Voorbeeld

 

Het btw-nummer van Admisol is BE-1234.783.022, waardoor het e-mailadres van het dossier er als volgt uitziet:

BE-1234.783.022@doc.admisol.be. Indien u documenten naar een ander dagboek dan het aankoopdagboek wenst te versturen, dan zal u de dagboekcode (voorafgaand door een koppelteken) achter het btw-nummer in het e-mailadres van uw dossier moeten voegen.

 

 

Toepassingen

 

Via deze functie kan u uw .pdf-documenten (aankoopfacturen, verkoopfacturen ...) rechtstreeks naar het e-mailadres van uw dossier mailen. ***Opgelet: omwille van veiligheidsredenen kunnen deze e-mails enkel worden verzonden door de e-mailadressen van reeds bestaande Admisol gebruikers!***

 

Indien u een scanner heeft die bestanden via e-mail kan verzenden, dan kan u papieren facturen inscannen en in één .pdf-bestand via de scanner naar het e-mailadres van uw dossier laten mailen.

 

Indien u nog niet over het e-mailadres van uw dossier beschikt, vraag dan aan onze helpdesk om u dit te bezorgen via het vraagteken in de Admisol applicatie.