Wat zeggen onze
klanten?

Karl Meerschman Zaakvoerder Contesse Floors

"Ik heb de trials van andere pakketten niet eens doorlopen"

Bij de opstart van Contesse ging ik meteen op zoek naar een boekhoudpakket dat aan al mijn eisen kon voldoen. Ik besliste vooraf welke tools mijn boekhoudprogramma moest bevatten en kwam direct bij Admisol terecht. Voor mij viel de keuze vooral omwille van het gebruiksgemak. Vandaag kent Admisol bij ons een meervoudige toepassing, maar we gebruiken het voornamelijk voor de opvolging van onze stock. Zo verkrijgen we steeds een volledig overzicht van wat zich precies waar bevindt.

Roel de Frene

Zaakvoerder Server Storage Solutions

"Admisol vormt eigenlijk het hart van ons bedrijf"

Admisol wordt gebruikt in onze volledige bedrijfsomgeving: van offertes tot boekhouding en webshop. Ons bedrijf draait volledig op de structuur die in Admisol zit. Bovendien zit er ook nog een volledig webshopsysteem in geïntegreerd waarin wij de volledige webshop kunnen beheren vanuit het artikel. De support is eigenlijk nog het beste aan Admisol. Alles werd op één dag overgezet en als je een vraag stelt krijg je meestal binnen de 5 minuten een oplossing aangereikt. Er is zoveel goed aan Admisol!

Nico Cremers

Zaakvoerder Taste It

Bjorn Deweerdt

Bouwstoffen Desmet

"Admisol linkte mijn kassasysteem aan hun programma, zeer praktisch!"

Het is de eerste keer dat ik met een online boekhoudpakket werk. Vroeger zat alles gewoon bij de boekhouder, maar ik was echt op zoek naar zo’n systeem. Nu verloopt alles digitaal via ons kassasysteem, wat ons enorm veel tijd bespaart! Zo kunnen we er zeker van zijn dat we correct te werk gaan. Bovendien vind ik thuis, op het werk en via mijn telefoon meteen de informatie die ik nodig heb. Dat kan je toch al efficiënt noemen hé?

 

Admisol ontwikkelde daarna ook mijn webshop. Daarmee kunnen klanten zich registreren en live hun gewenste broodje uit het menu kiezen. Alles wordt vervolgens dezelfde middag geleverd en de betaling gebeurt gewoon op het eind van de maand via domiciliëring. Kort na de opstart van mijn webshop was ik al tevreden geweest met een 10-tal klanten, aangezien ik eerst niet zo’n voorstander was van betaling via domiciliëring. In de plaats daarvan kenden we in de daarop volgende maanden een enorme groei! Wanneer je bedenkt dat we nieuwe klanten maar met mondjesmaat toelaten, is dat resultaat ronduit geweldig.

“Ook de webshop is een schot in de roos!”

Eens de webshop op punt stond, automatiseerde Admisol ook nog mijn volledige productieproces met behulp van een etiketteringsysteem. Door de geïntegreerde ticketprinter steeg mijn productiecapaciteit met meer dan 20%! Een meer efficiënte partner is volgens mij niet op de markt te vinden.

"Admisol helpt haar klanten steeds zo snel mogelijk"

Ons verhaal begon met de facturatie. Waar we vroeger minimaal 3 dagen per maand fulltime bezig waren met het factureren, doen we dat nu op een halve dag, en intussen voor dubbel zoveel klanten. In onze 2 vestigingen hebben we nu ook een volledig en accuraat beeld van de klant, ook als hij of zij in een andere vestiging kocht.

 

De volgende stap was de automatisatie van onze leveringen. Zowel met onze eigen vrachtwagens als die van de klant vertrekken er dagelijks enorm veel materialen naar hun bestemming. Admisol bezorgde ons een documentstroom om u tegen te zeggen. Probleem opgelost!

 

In de bouw moet het snel gaan. Elke morgen staan aannemers aan te schuiven, en moeten ze zo snel mogelijk naar hun werf kunnen vertrekken. Honderden bonnen worden nu in een tijdspanne van enkele uren aangemaakt, waardoor de ochtendrush nu een pak sneller verloopt.

 

Ook particuliere klanten verdienen een snelle behandeling, en wij een automatisatie van onze kasboeken. Hiervoor installeerde Admisol hun kassasoftware, waardoor de particulier automatisch zijn kasticket met particuliere prijzen ontvangt bij zijn of haar aankoop. Vervolgens worden de kasontvangsten automatisch in de boekhouding ingeschreven.

 

De installatie van een betoncentrale bracht nog een extra uitdaging met zich mee. Zodra Admisol een artikel uit de betoncentrale detecteert wordt dit doorgegeven aan de productiecomputer, met respect voor de gevraagde leveringsdatum. Wanneer de klant zijn vrachtwagen onder de centrale plaatst, kan de operator de bon laten produceren en wordt de vrachtwagen automatisch gevuld. In minder dan een week tijd werd ook deze koppeling werkelijkheid.

 

Het is mede dankzij Admisol dat we onze huidige groei hebben kunnen realiseren. Zoals we 30 jaar geleden gestart zijn met een schop en intussen met grote bulldozers werken, zijn we binnen Admisol geëvolueerd van enkel een boekhoudoplossing naar een volledig geïntegreed systeem.

Patricia Vranckaert Controller GD&A Advocaten

"Dankzij Admisol kunnen we onze eigen boekhouding beter opvolgen"

Bij GD&A Advocaten gebruiken we Admisol voornamelijk voor onze boekhouding en ‘Credit & Collection’. Daarvoor verzorgde de externe boekhouder onze boekhouding. Maar aangezien hij reeds met Admisol werkte bij andere klanten, besloten we om ook de overstap te maken. De boekhouding op zich doen wij nu gewoonweg zelf op kantoor. Oorspronkelijk zou enkel de input hier gebeuren, maar het is gewoon veel handiger dat alles hier ter plaatse wordt gedaan. Zo kunnen we veel korter op de bal spelen. De boekhouder staat nu enkel nog in voor de jaarrekening, btw- en belastingaangifte, etc.

Harold Demaeght Zaakvoerder HDM Solutions,  Lightconsult

"Admisol geeft ook kleinere ondernemingen een professionele boekhouding"

Ik gebruik Admisol nu bijna 1 jaar voor de volledige administratieve kant van mijn onderneming. Ook de webshop zou na verloop van tijd op basis van mijn backend moeten worden gebouwd. Ik heb het pakket reeds aan verschillende mensen aangeraden en ben zeer tevreden van de werking en de service. Bij veel firma’s val je enkel terug op de ondersteuning eens hun product verkocht is, waarna de problemen pas beginnen. Bovendien maakt Admisol zich door haar prijsbeleid zeer toegankelijk voor kleine bedrijven. Je hebt namelijk toegang tot alle functies maar betaalt enkel voor hetgeen je gebruikt. Op die manier kan je als kleine onderneming dezelfde professionele boekhouding voeren als grotere ondernemingen en zo overal professioneel overkomen.

Van boekhouding tot webshop

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

Contacteer ons

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com