Wat zeggen onze
klanten?

Stijn De Prins

 Vennoot Fineko (Genk - Leuven)

"Wij moeten ons aanpassen aan de klant, niet omgekeerd"

Wij bij Fineko trachten tegemoet te komen aan de vraag van onze klant om niet zozeer uitvoerende taken van hen over te nemen maar een meer consulterende en adviserende rol te spelen. Admisol is hiervoor een belangrijke tool in onze toekomstvisie en hoe wij een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten. We communiceren dit dan ook heel duidelijk op onze website bijvoorbeeld. Admisol is een product dat de nodige flexibiliteit en vrijheid garandeert.

Danny Frison

Zaakvoerder Consius (Schoten)

"Ik zocht een flexibel pakket voor onze klanten"

Consius werkt al sinds 2008 samen met Admisol, ik was destijds op zoek naar een gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket waarbij de klant zelf het inputten zou kunnen uitvoeren. We wilden deze namelijk in piekperiodes onder controle brengen en houden. Na intern testen schakelden we ook enkele klanten in om de proef op de som te nemen en hun positieve reacties overtuigden ons helemaal. Het flexibele systeem waarbij Admisol doorheen het hele traject ingezet kan worden (offerte, bestelbon, factuur, rappel, ...) valt heel erg in de smaak in onze KMO-portefeuille. Ook de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding speelt hier een grote rol in.

Wouter Vandijck

 Vennoot Foederer DFK

"Admisol bespaart ons tijd en de klant geld"

Wij bij FoedererDFK kunnen gerust stellen dat de efficiëntie binnen ons kantoor verhoogd is door het werken met Admisol. De tijd die vereist is voor het inboeken is fors gedaald, merken we. Het gebruik van CODA en gestructureerde mededelingen zorgen voor een vlotter verloop en vraagt minder tijd. Dit betekent dat er voor ons heel wat uren vrij komen die we kunnen investeren in andere zaken maar het betekent ook voor de klant een besparing in kostprijs. En hoe groter het dossier, hoe groter de tijdsbesparing. Een belangrijk voordeel dat we onze klanten graag aanbieden!

Tom Van Acker

Zaakvoerder Arens - Van Acker & Co (Lokeren)

"Aan de veiligheid van Admisol moet niet getwijfeld worden"

In de beginfase merkten we bij Arens-Van Acker & Co dat er af en toe twijfel bestond rond de veiligheid van gegevens door het werken in de cloud. Tegenwoordig is dat bijna niet meer het geval omdat het niet meer dan normaal is geworden om online te werken. We gaan mee met die evolutie en onze klanten uiteindelijk ook. Het gelijktijdig kunnen verwerken en raadplegen van gegevens heeft dan ook heel wat voordelen. We weten dat Admisol niets aan het toeval overlaat en alle maatregelen neemt om de gegevens optimaal te beschermen.

Nathalie Tytgat

Manager kantoor Kortrijk Alaska Kortrijk 

"Admisol luistert echt naar hun klanten"

Over de begeleiding en support die wij bij Alaska Group krijgen van Admisol, kunnen we heel kort zijn: onberispelijk! Waar je bij andere pakketten vaak een dag moet wachten op een antwoord bij een vraag, kan je er bij Admisol van uit gaan dat je binnen het uur feedback krijgt. Bovendien wordt er met die vragen ook effectief iets gedaan... Bij Admisol beseft men dat elke klant en elk dossier anders is en er wordt dan ook constant samengewerkt met ons om de beste oplossing te vinden, op maat van de behoeften.

- Thierry Gerniers

Zaakvoerder Accountancy & Tax Audit Gerniers

"Alles wat Admisol vertelde blijkt nu ook waar te zijn"

Ik ken Admisol al sinds de software in zijn kinderschoenen stond. In 2007, toen de rest van de sector zich nog in de beginfase bevond, waren ze al de pionier op de markt. Onze klanten stellen nu vast dat ze veel beter en tijdiger geïnformeerd zijn. Zo kunnen ze sneller inspelen op veranderingen, wat op onze manier van werken ook een invloed heeft. Dankzij Admisol is voornamelijk de capaciteit van ons kantoor verhoogd. Ook waar we vroeger altijd alles achteraf moesten vaststellen, kunnen we nu veel proactiever te werk gaan. Daarin is ons beroep enorm geëvolueerd.

Van boekhouding tot webshop

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

Contacteer ons

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com

Admisol nv

Victor Braeckmanlaan 367

B-9040 Gent - Belgium

KBO BE-0471.029.822

+32 (0) 92 185 185

 

info@admisol.com